Spørsmål og svar - FAQ

Hvordan øl er det i kassene?

Smaken av øl-Norge inneholder øl inntil 4,7 % alkohol fra norske, små-skala bryggerier. Både stiler og smaker varierer stort fra måned til måned og følger trender og sesonger etter hva bryggeriene brygger. Perfekt for deg som ønsker å lære mer om øl!

Hvordan får jeg kassen levert?

Vi sender ut månedens kasse den 15. hver måned, mens første levering blir sendt rett etter du bestiller. Deretter får du neste kasse sammen med alle andre den 15. hver måned. Vi leverer med Bring pakke til hentested, eller med Bring Express hjemlevering i områder dette er tilgjengelig. Dette ser du i kassen ved utsjekk hvor du velger fraktmetode.

Kan jeg si opp når jeg ønsker?

Du kan helt enkelt si opp ditt medlemskap når det måtte passe deg, enten via medlemsportalen, eller ved å kontakte oss på hei@lokalbrygg.no.

Hva hvis jeg ikke er hjemme en måned?

Ikke noe problem. Vi holder igjen leveringen til du er hjemme igjen, slik at du ikke går glipp av innholdet. Da kan du få den levert sammen med neste utsending. Bare å si ifra så ordner vi det!

Kan jeg velge ut øl jeg ikke liker?

Poenget med ølklubben er å smake og lære om alle typer øl, også de litt mer spesielle øltypene. Vi prøver alltid og ha lettdrikkelige øl i kassene, og hvis du får en øl du ikke liker, så er jo det en superfin gave å gi bort!

Hvordan gjennomføres øl-kurset som følger med?

Norsk ølkelner gjennomføres i form av videoleksjoner og tilhørende materiell som får tilgang til får hver måned som går helt til du har gjennomført de ulike nivåene. På den måten blir du en bedre ølkjenner på en morsom og enkel måte, uten å ta et tidkrevende kurs som blir for omfattende.

Hvilken frakt leverandør brukes?

Vi bruker Bring/Posten Norge som fraktleverandør, hvor du enten får pakken utlevert på hentested eller ved hjemlevering. Hjemlevering er kun tilgjenglig i et begrenset området. Begge fraktalternativene består alle krav til norsk alkoholovgivning og sikrer trygg salg av alkohol.

Er det lov å selge øl på abonnement?

Ja, det er fullt lov å selge øl intil 4,7 % alkohol i form av et medlemskap i Norge, så lenge vi følger alle lovens regler om utlevering og salg av alkohol.

Kan dere levere til hele Norge?

Vi leverer til alle kommunene Lokalbrygg har salgsbevilling i og dekker per nå ca. 80 % av Norges befolkning - se listen over kommuner vi leverer til

Hva hvis jeg ikke kan være med på Live ølsmakingene?

Alle live-smakingene vil blit tatt opp, og sendt ut til alle medlemmene i etterkant slik at du ikke må se det live hver gang.

Start din ølreise med ølklubben

Ingen binding og gratis frakt

BLI MEDLEM